Over ons


Hengelsport voor iedereen

Bait Box Hengelsport is inmiddels uitgegroeid tot een ruime speciaalzaak voor de verschillende disciplines. Of u nu gevorderd of beginnend visser bent, hier bent u op het juiste adres voor kennis, advies en service.

Toen ik 12 was werd ik gegrepen door het “visvirus”. Vanaf het eerste moment dat ik met een schoolvriendje aan het water zat, wist ik het…..
Leergierig en competitief als ik ben, ging ik na enkele jaren ook wedstrijden vissen. Eerst regionaal, later ook nationaal en internationaal. In deze mooie periode heb ik enorm veel ervaring en kennis opgedaan.

Mijn achtergrond heeft niets te maken met hengelsport, maar met Arno als partner heb ik in de loop der jaren al wat meer kennis opgedaan. Door zijn enthousiasme heb ik mogen ervaren dat vissen veel meer is dan het staren naar een dobbertje.
Naast dat we sinds 2002 samen een groothandel in levend aas runnen, openden we in 2012 ons knusse winkeltje aan de Kapelstraat-Zuid. Daar groeiden we al snel uit ons jasje en maakten we de stap naar het grotere pand aan de Provincialeweg in Veldhoven. Regelmatig waai ik de winkel binnen om Arno daar te helpen, maar over het algemeen draag ik zorg voor de vele taken die achter de schermen moeten gebeuren.